FÖREDRAG

Sluta dissa dina idéer

En lösningsbaserad föreläsning om hur man bäst utnyttjar alla konstiga saker som poppar upp i sitt huvud och kanske framförallt –  hur man vågar göra något med dem! Isabelle McAllister är en kreativ idéspruta besatt av att förvekliga sina drömmar. Som 19 åring startade Isabelle sitt första företag i Belgien och via utställningar i Tokyo, programledarjobb i Sverige och utomlands, designuppdrag och föreläsningar är Isabelle idag, nästan 20 år senare, en fullfjädrad inspiratör. Vi känner kanske bäst igen henne från TV-program som Fixa Rummet, Sommartorpet  och Äntligen hemma och allt som oftast med en en hammare och färgpyts i näven. Med personlighet och smittande  engagemang tar Isabelle med lyssnarna på en färgstark resa späckad humor och handfasta tips. Tips på hur just du ska älska dina egna idéer och (pardon my french) skita lite i normen. Välkomna!
Du kan även få inspiration på en gång från Isabelles sida www.dosfamily.com

Om du vill veta mer så mejla  isabelle (at) isabelle.se

Isabelle föreläser även om trender, inredning och företagande.

Exempel på andra föredrag  Isabelle har gjort:

För det kvinnliga supernätverket 4Good har hon snackat flera gånger på teman som “Dreaming to doing”, “Free your mind” och “Express Yourself” som deras temakvällar har hetat. Då har det handlat om att våga ta det där steget- att förverkliga sina drömmar och utnyttja sin kreativitet till max. Men framförallt att våga.

Det har också varit ett grundläggande tema när Isabelle stod på scenen inför ett fullsatt Cirkus med Kvinnor i Tiden/Confex. En fullspäckad dag med flera olika föreläsare som hoppas på att inspirera och motivera. Vi var också i Malmö och Göteborg och med mig på scen var bla. Jan Eliasson, Per Moberg och Mark Levengood.

Jag har också föreläst om föräldrar/mammarollen på Bonniers event Mammabikten. Jag har turnerat med Länsförsäkringar runt om i VästerNorrland och inredningskedjan Village- runt om i Sverige – då har jag pratat inredning och trender. Jag har modererat på ett event om Estlands Möbelexport för Estonia Enterprise på Stockholms Furniture Fair och hållit i galor och mässprogram.

Moderådets årliga seminarium och på Formexmässan så har Isabelle föreläst om butikskommunikation och butiksinredning. När Ikea öppnade sitt nya varuhus i Helsingborg 2010 så blev det föreläsningar om barnrumsinredning. Och För DAB Dental så handlade det om framtidens tandläkarklinik – alltså nya sätt att inreda sin praktik.Åland turistnäring samt medlemmar har förhoppningsvis inspirerats till att tänka i nya banor vad det gäller att inreda och marknadsföra sina stugor och mindre hotell.

Olika Bomässor runt om i Sverige på små turnéer tillsammans med Hem & Villa, Nolia, Compass, Formex, Pr&Media, Uppsalahem med flera. På mässorna så föreläser Isabelle gärna för mässbesökarna om inredning men även haft inredningsrådgivning för enskilda privatpersoner. Ibland har det också varit workshops – tapetsera, prova på verktyg eller snickra med barn.

 

Hör gärna av dig!
isabelle at isabelle.se om du vill bolla idéer eller vill veta mer om mina föreläsningar och mässdeltagande.

På scen i bröllopsklänning  inför fullsatt Rival. 4Good- mars 2012.